30-årsjubileum på Blidö

  • 22 sep 2019
  • Aktivitet

Nu är det dags att anmäla sig till vårt 30-årsjubileum!

I maj skickade vi ut information om vårt påtänkta firande av Linjettförbundet på Blidö hamnkrog den 28 september. Vi samlade in intresseanmälningar och Intresset var över förväntan med över c:a 120 av er som sagt att de säkert eller troligen vill delta. Mycket trevligt tycker vi och nedan finns en länk till vårt anmälningsformulär.

Oavsett om du fyllt i intresseanmälan tidigare behöver vi din anmälan igenI anmälningsformuläret finns möjlighet att boka sängplatser och ange om du eller någon i ditt sällskap har några kostavvikelser. Vi behöver din anmälan senast den 15 september.


Anmälningsformulär hittar du här.

För er som vill ta båten dit, kanske på väg till Rosättra för vintervila, finns en stor hamn där vi har en rabatterad hamnavgift. Vill ni komma landvägen finns möjlighet att stanna över natten och även här har vi fått rabatter.

Som vanligt, på vårt jubileum, startar vi med välkomstdrink bland våra Linjetter vid 14.00. Under eftermiddagen ordnar vi diverse aktiviteter (vår traditionella tältresning och bordsbärning kommer dock att utebli i år). Dessutom kommer en vedeldad bastu att vara tillgänglig under hela dagen. Förutom Linjettförbundsmedlemmar har vi bjudit in familjen Gustafsson och övriga från Rosättra.

Klockan 18.00 börjar middagen som övergår i dans till storbandet Blåsette.

För er som vill komma med båt redan under fredagen, för att vara på plats redan på lördag morgon, har vi rabatterad hamnavgift även från fredag. Krogen kommer att hålla öppet på fredag kväll för de som vill äta där.

  • Middag kommer att kosta 300 kr/person (85 kr för barn upp till 12 år). Kostnad för dryck tillkommer. 
  • Linjettförbundet står för välkomstdrink, bastu, band och annan underhållning under dagen.
  • Hamnavgift är rabatterad till 100 kr/dygn.
  • Logi kostar 300 kr/person + 50 kr/rum för städning. Sänglinne kostar 130/person om du önskar hyra, annars går det bra att ta med eget.

(Vill ni boka sängplatser så kommer vi, tillsammans med Blidö hamnkrog, att göra vårt bästa för att se till att alla som vill kan sova över, men det finns ett maxantal så där kommer först till kvarn att gälla.)

Välkomna!
/Styrelsen