Nytt konto

OBS! Nedanstående skall endast användas av nya medlemmar!

Är du medlem så har du redan ett användarkonto som behöver aktiveras. Har du inte fått aktiveringsmail eller det har slutat gälla, kan vi hjälpa dig. Använd Kontakta oss och välj ärendetyp "Aktivering av konto" eller skicka ett mail till support@linjett.org 

Deltagare/Medlem

Deltagarens personnummer med 12 siffror i formatet ÅÅÅÅMMDDNNNN.
Kön *

KontaktuppgifterFör fakturaaviseringar, bokningsbekräftelser etc.
Bekräfta er e-postadress

Ange er adress.
Används om adressen är lång eller vid C/O adress.

Övrigt

OBS! Shiftlägeskänsligt. Max 35 tecken.

Medlems- och användarvillkor

Användarvillkor för Linjettförbundets webbplats

Nedanstående användarvillkor gäller för Svenska Linjettförbundets webbplats som även används av Föreningen Linjettseglarna.

Läs igenom och godkänn för att ta del av webbplatsen. Om dessa visas trots att du godkänt dem tidigare, beror det på att de är uppdaterade. Du måste då godkänna dem igen.

Du kan ta del av våra stadgar och policys via länkar nedan.

Åtkomst till webbplats

Webbplatsen har en öppen och en sluten del. Den öppna är tillgänglig för allmänheten. För att få tillgång till den slutna delen behöver du ett medlemskonto. Som inloggad medlem får du tillgång till:

- Artiklar om bl. a. teknik och diverse tips och trix

- Bilder och reportage

- Möjlighet att anmäla dig till våra aktiviteter

- Diskussionsforum

- Matrikel med sökfunktion

- Vår webbshop

Som inloggad medlem kan du även ändra uppgifter om dig själv och din båt samt registrera ytterligare medlemskonton för familjemedlemmar.

Medlemskap

Alla medlemmar i Linjettförbundet finns med i medlemregistret även om du inte aktiverar ditt medlemskonto. Detta är en förutsättning för att vi skall kunna driva föreningen i enlighet med Linjettförbundets stadgar.

Ev ändringar och kompletteringar av dina uppgifter framöver kommer endast kunna göras via denna webbplats. Om du får problem med aktivering av ditt medlemskonto, skicka ett meddelande via "Kontakta oss" så hjälper vi dig.

Medlemskap i Föreningen Linjettseglarna förutsätter även medlemskap i Linjettförbundet i enlighet med Linjettseglarnas stadgar. att du skaffar ett medlemskonto och för att du skall kunna anmäla dig till kappseglingar och ange Linjettseglarna som klubb.

Behandling av personuppgifter

För att föreningarna ska kunna bedriva sin verksamhet i enlighet med resp stadgar behandlas personuppgifter nödvändiga för olika ändamål kopplade till verksamheten på ett säkert sätt i enlighet med vår personuppgiftsspolicy och GDPR.

Vår fulla personuppgiftspolicy hittar du här.

Du kan själv finna, uppdatera och göra utdrag av dina personuppgifter genom inloggning med medlemskontot. Vi gallrar personuppgifter löpande i enlighet med vår personuppgiftspolicy. 

Om du önskar att dina uppgifter inte syns på webbplatsen för andra medlemmar, kan du själv göra dem osynliga via ditt medlemskonto. Observera att det innebär att du inte syns som anmäld i aktiviteter, att du inte blir sökbar i matrikeln och att du inte kan göra inlägg i forum. (Ledare för en aktivitet och registeransvarig kommer givetvis fortfarande att se dina uppgifter).

Du måste acceptera våra medlems -och användarvillkor för att kunna skapa ett konto.