Linjettförbundets 34-årsjubileum

I år firade vi 34 år och höll till i Norrviken på Storön, sydväst Runmarö  (59°16.320' N, 18°43.650 E) lördagen den 9 september.

Vi återupptog upplägget som vi hade när vi började fira för närmare tio år sedan. Alla tog med sig det de ville grilla och dricka till maten. Linjettförbundet köpte in tillbehör - grönsaker, potatis och såser. Förbundet bjöd på välkomstbubbel på bryggan och givetvis fanns det en tipspromenad från vår tipspromenadsvirtuos - Øistein.

Den flytande bastun skall enligt uppgift från SXK (som äger bryggan) troligen vara kvar den helgen och finns då till förfogande. 

 

PS:
Så vad hände med Nässlingen, som ni ev har hört oss nämna tidigare? Jo, vi hade bokat hela stället för den helgen redan i april i år (vi har en skriftlig bokningsbekräftelse från dem). När vi kontaktade dem för att komma överens om detaljer för meny, berättade de att de stängde för säsongen då vädret var så dåligt i juli. Det inledde ett febrilt arbete att leta alternativ. Flera vi pratat med har sagt att de saknar det upplägg vi hade för några år sedan, så då passade vi på att återuppta det.