Bli medlem

Alla är välkomna som medlemmar

Som medlem får Du ett eget inloggningskonto till den här webbplatsen och kommer åt "Sök medlem", tekniska tips, diskussionsforum och mycket annat. Dessutom kan Du anmäla dig till våra aktiviteter. (Man behöver alltså inte äga en Linjett för att vara medlem).

Är någon annan i familjen redan medlem kan den personen skapa ett familjekonto och lägga till dig.  Läs mer här.

Klicka här för att bli medlem. Medlemsavgiften är för närvarande 200 kr/år. Du kommer att få en faktura skickad till din e-postadress efter att du är klar med registreringen. Som medlem håller du själv kontaktinformationen i ditt medlemskonto uppdaterat.

Som ny medlem får Du en Linjettvimpel med posten. Bär den gärna i riggen så vet andra medlemmar att Du finns med i medlemsmatrikeln som är sökbar på den här webbplatsen. Medlemmar kan beställa ny vimpel i vår Webbshop när den nuvarande har slitits ut.

Om Du behöver hjälp med familjekonto eller nyregistrering eller har frågor, använd funktionen "Kontakta oss" i menyn eller skicka ett mejl till register@linjett.org

När Du registrerar dig som enskild medlem eller familjemedlem kommer Du att behöva ange ditt personnummer. Vill Du inte det, eller har Du inte svenskt personnummer, kontakta register@linjett.org och ange ditt födelsedatum så kan vi skapa ett "fiktivt nummer" som enbart kan användas för inloggning på dessa sidor.

Tycker Du om att kappsegla? Då kanske Du även är intresserad av vår underförening Linjettseglarna som ger en prisvärd klubbtillhörighet med rätt att delta i alla kappseglingar sanktionerade av Svenska Seglarförbundet. Läs mer under menyn "kappsegling".