Linjettfredag på Rosättra 2018

Rosättra anordnar traditionsenligt Linjettmästerskapen med efterföljande kräftskiva lördagen 11 augusti. Det brukar vara en välbesökt helg och många kommer dit dagarna före för att träffa andra och varvet. I år har Linjettförbundet kommit överens med varvet om att vi gör något trevligt av fredagen och ordnar diverse aktiviteter. Förutom (frivilliga) tävlingar, som tipspromenad och bryggstafett, har vi bjudit in ett flertal leverantörer med anknytning till Linjettbåtarna.

På plats finns Garmin och Raymarine som kan hjälpa er med frågor om era instrument, North Sails som håller en övning i riggtrimning, UK Syversen som kör segeltrim, MOB-Line som erbjuder praktiska övningar och Liros som svarar på alla frågor om tågvirke och visar flytvästar. Givetvis kommer dessa även att kunna hjälpa er med om ni har funderingar på nya produkter.

Vi kommer att starta med aktiviteter kl 9.00 och ett mer detaljerat program finns här.

Observera att det är Linjettförbundet som organiserar denna dag (med varvets goda minne förstås) så om ni har några frågor, kan ni skicka dem till ordforande@linjett.org.

Anmäl er gärna genom att klicka på "Anmälan" i toppmenyn, så vi ser intresset, men anmälan är inte bindande.

Välkomna önskar Styrelsen!