30-årsjubileum på Blidö Hamnkrog

Redan i maj skickade vi ut information om vårt tilltänkta firande av Linjettförbundet på Blidö hamnkrog den 28 september. Vi samlade in intresseanmälningar och intresset var över förväntan med över hundra som sagt att de säkert eller troligen vill delta. 

För dem som ville ta båten dit, kanske på väg till Rosättra för vintervila, fanns en stor hamn där vi har en rabatterad hamnavgift. Några valde att komma landvägen då det fanns möjlighet att stanna över natten och även här hade vi fått rabatter.

Som vanligt, på vårt jubileum, startade vi med välkomstdrink bland våra Linjetter vid 14.00. Under eftermiddagen ordnade vi diverse aktiviteter. Dessutom fanns en vedeldad bastu tillgänglig under hela dagen. Förutom Linjettförbundsmedlemmar hade vi bjudit in familjen Gustafsson och övriga från Rosättra.

Klockan 18.00 började middagen som övergick i dans till storbandet Blåsette.

För dem som ville komma med båt redan under fredagen, för att vara på plats redan på lördag morgon, hade vi rabatterad hamnavgift även från fredag. Krogen höll öppet på fredag kväll för dem som ville äta där.

  • Middag kostade 300 kr/person (85 kr för barn upp till 12 år). Kostnad för dryck tillkom. 
  • Linjettförbundet stod för välkomstdrink, bastu, band och annan underhållning under dagen.
  • Hamnavgift var rabatterad till 100 kr/dygn.
  • Logi kostade 300 kr/person + 50 kr/rum för städning. Sänglinne kostade 130/person.