Nyheter

Besök hos Gransegel

  • 28 mar 2022
  • Aktivitet

image: Besök hos Gransegel

Välkomna till en träff hos Benns/Gransegel den 26 april!

Benns och Gransegel är ju för de flesta seglare välkända företag. Nytt är att Benns riggdel och Gransegel slagit sina påsar ihop och kan idag erbjuda ett komplett serviceutbud inom rigg/segel.

Kent Wretman som är segelmakare och VD för det nya bolaget kommer att lotsa oss igenom vad som händer inom segel- och riggvärlden samt ge konkreta tips om hur vi bäst tar hand om våra segel och riggar. Självklart blir det även lite trimtips m.m.

Benns/Gransegel bjuder på kaffe och för hungriga magar kommer förbundet att se till att det finns mackor.

Anmäl er här. Om ni är flera från familjen som kommer, anmäl även övriga, via samma länk, om de är registrerade familjemedlemmar. (Om de inte är det, anmäl dig själv och skicka ett mejl till aktiviteter@linjett.org och säg hur många ni blir.)

Plats:  Prästkragens väg 20, Saltsjö-Boo (Benns gamla lokaler).

Tid:  18.30.

Varmt välkomna!

Nya kepsar

  • 28 mar 2022
  • Övrigt

image: Nya kepsar

Nu har vi fått in den nya beige/blå kepsen i lager i vår webbshop.

Det grå bra att beställa för omgående leverans. Glöm inte att klicka i rätt porto när du beställer för leverans med Postnord.

Tips: Om du ämnar deltaga i mötet hos Gransegel/Benns den 26 april, så kan du ange "Leverans på möte - inget porto (+0 kr)" under leveranssätt när du bokar ditt köp i webbshoppen. Jag tar med kepsar till alla dem som beställt på detta sätt senast den 25 april.